Masia Virtual

Contacte: Contacte  |  Telèfon:  +34 684 15 19 26  |  Figuerola del Camp (Alt Camp)

Novetats ] Productes ] Servei ] Comentaris ] [ Castellano ]

Enviaments
Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Els Millors del Món Packs de la Calçotada La millor Salsa de Calçots Pitets per a Calçotades Els millors Caves de la zona Els millors Vins de l'Alt Camp  Ametlles i avellanes del Camp de Tarragona  Espardenyes de pagès artesanes

A la nostra botiga virtual podeu fer les comandes automatitzades: www.masiavirtual.eu

Com s'envien els nostres productes?

Caixes de Calçots a punt per enviarMasia Virtual només confia els seus enviaments a empreses líders en el sector de la paqueteria i el transport urgent.

Masia Virtual només lliurarà comandes al destinatari que es trobi a l'Estat espanyol o a qualsevol país pertanyent a la Unió Europea. El termini de lliurament per a la Península és de 48 hores (com a màxim) des que enviem el producte, i de 4 a 5 dies hàbils per a les Illes Balears, Illes Canàries i Unió Europea.

Els lliuraments es realitzaran el mateix dia que s'arrenquin els Calçots: de dilluns a dijous per a la Península i només els dilluns per a la resta, per així evitar que es puguin quedar paralitzats el cap de setmana. Les comandes de Calçots i de Salsa de Calçots s'entreguen al transportista normalment el dimecres, per tal de que el client pugui fer la Calçotada el cap de setmana.

Les comandes seran enviades directament des de Masia Virtual a través del transportista, excepte aquelles comandes que siguin processades per a ésser recollides al nostre domicili.

Les despeses d'enviament no estan incloses en els preus dels productes mostrats a la botiga. Les comandes de diversos productes seran afegits en funció del pes de les caixes i del lloc de destinació. Volem oferir un servei personalitzat per això els ports es calculen per a cadascuna de les comandes.

El client ha de intentar facilitar un domicili d'entrega on el repartidor pugui deixar la comanda, dins de l'horari d'entrega (de les 9 a les 19 hores). En el cas de no haver-hi un responsable per a la recepció del paquet a la direcció indicada de lliurament, es deixarà un avís amb un número de telèfon al qual s'haurà de trucar per concertar una segona entrega de la mercaderia.

Si no rebeu la compra en el temps estimat haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres al Telf: +34 684 15 19 26 o per correu electrònic a la major brevetat possible. Des del moment en que tinguem la notificació realitzarem les gestions oportunes amb el transportista per esbrinar per què no l'heu rebut en el temps acordat.

Productes deteriorats

Si al rebre la comanda es troba l'envàs deteriorat s'ha de reflectir a l'albarà del transportista en el moment del lliurament, així com fer una o diverses fotografies de l'estat de le/s caixa/es, per així poder realitzar la pertinent reclamació a l'agència de transports i en el seu cas refer la mercaderia.

També podeu enviar els productes de Masia Virtual com a REGAL! 

En aquest cas, la comanda serà facturada al client, però serà lliurada a l'adreça que ens proporcioneu.

A l'hora de realitzar la comanda, a l'apartat d'Observacions, indicar REGAL.

(No hi haurà càrrec addicional).Amunt

Masia Virtual

Qui som ? ] Condicions ] [ Enviaments ] Seguretat ] [ Castellano ]      Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

©2000/2023 Masia Virtual  |  Contacte: Contacte  |  Telf.: +34 684 15 19 26