Comanda de productes

ASSOCIACIÓ SENSE LÍMITS - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp) - NIF: G-43 464.577 - Telf. 640 224 529 - comandes@masiavirtual.com
-Dades per l'enviament- Si ja sou client de MasiaVirtual, i no heu canviat el domicili d'entrega, poseu només el vostre nom i cognoms i l'adreça de correu electrònic.
Nom i cognoms
Adreça d'Enviament
Codi Postal
Població
Comarca / Província
Correu electrònic
Telèfon/s de contacte
Comproveu que totes les vostres dades són correctes, després ompliu la següent comanda posant els articles i les quantitats que voleu, i després piqueu a "Enviar". Tan aviat tinguem la comanda rebreu un correu amb l’import de la mateixa, les despeses de transport, la manera de liquidar-la (segons la forma de pagament triada) i una explicació del nostre servei. NOTA: Al final trobarà la nostra Política de Privacitat.
- CALÇOTS I PRODUCTES DE LA CALÇOTADA - Només servim els Millors del Món, per això enviem els de la IGP "Calçot de Valls". - Recordeu demanar-ho amb una setmana d'antelació, per tenir una previsió dels productes a enviar.
Data prevista Calçotada
Calçots de Valls
PACK PARELLA (2 persones)
PACK FAMILIAR (4-5 pers.)
PACK GRUP (8-10 pers.)
PACK EXTRA (20-22 pers.)
Salsa Calçots (terrina 180 grs.)
Salsa Calçots (terrina 500 grs.)
Salsa Calçots (pot 1.500 grs.)
Salsa Calçots (galleda 4 quilos)
Pitets de paper (grans)
Pitets de roba (dibuix)
-ALTRES ARTICLES- Poseu a continuació els articles que voleu i la quantitat dels mateixos.
Nom del producte
Quantitat
Nom del producte
Quantitat
Nom del producte
Quantitat
Nom del producte
Quantitat
Nom del producte
Quantitat
Forma de pagament
Comentaris i informació
POLÍTICA DE PRIVACITAT: Las dades que ens faciliti en aquest formulari quedaran en poder de MasiaVirtual.com i serviran per a enviar-li la seva comanda i rebre puntual informació dels nostres serveis. En cap cas no seràn entregades ni venudes a tercers. De conformitat amb la llei 15/99 de Protecció de Dades Personals, pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant un correu electrònic a info@masiavirtual.com. Moltes gràcies pel vostre interès en els nostres productes.